21 Aralık 2010 Salı

fruit salad pt.4

Yasadigim en guzel zamanlamalardan biri : muzik listesinde parcalari sirayla gecerken metallica- die die my darling basladiginda james hetfield dan once gegirmek..ohh yarasin !

Diger guzel bir zamanlama : yine sarkilari zaplarken konser kaydi calan metallica'nin leper messiah parcasini duyan kardesimin james'in "lepeeer messiiiaaahhh" demesinin ardindan " yatttiiirr massaayyaaah" demesi. ablasinin kardesi :)

Bazi markalar cok itici..cakmalari yani,boyle renksiz gibi,dandik gibi. mesela ;
ice tea - nestea
digiturk - dsmart

Soylemesem olmaz,icimde tutmiim bari..Sismanlarin goruntu olarak partnerlerini tatmin edemedikleri komplexine kapilip cok iyi oral yaptiklarini soylerler ya..yok oyle bisiy,kendinizi kandirmayin,sizi ya da goruntulerini dusundukleri yok.Yemek borulari ve agizlari bisiyleri yemeye ya da yutmaya aliskin oldugu icin o.

Cin olmadan adam carpmaya calisan insanlar ne kadar da zavalli gorunuyor.Gagalarindan tutup saga sola sallamak istiyorum kafalarini onlar yalanlari savururken.

Mantik ve duygusallik arasinda inci bir cizgi var : birini siz kontrol edersiniz,digeri sizi kontrol eder.Peki bunun icin uretilmis bi condom yok mu?

sevgilerle.. her ne kadar artik hicbirinizi sevemesem de..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder