7 Kasım 2011 Pazartesi

Virgo

Kacan kovalanir..

Dunyanin en gerizekali felsefesi bence.Durust olun durust ! kacan adam eve gidip kendini becermiyor mu? ne diye bu iskence?? rahatlik diliyorum insanlara,huzur diliyorum azcik,su mubarek bayram gununde :)

Neden Virgo? Gozlemlerime gore bunu en cok yapan Basak burclari.Karsi cins agizlarina sctiginda cilginlar biri sadakat kolesi oluyorlar,istedikleri olunca bitiriyorlar.Cok ilginc,ama bunu oyle muthis yapiyorlar ki,tahammul etmesi gereken sure zarfinda hicbir taskinlik belirtisinde bulunmuyor,kendi ic dunyasinda bisiyleri kaliba soktuktan sonra dikleniyorlar.Ne oldugunu ve oldugunuzu anlamaz oluyorsunuz.Basaklar da en az ikizler kadar tehlikeli yani.
Boyle ilgisizlige allerjileri var,saka gibi,ilgincler yani,biri onlari ignore ettiginde kirmizi gormus boga gibi oluyorlar.Sonra kirmiziya boynuzu takinca hayatlarindan bi renk eksiliyor,oysa ki kirmizi tutkuyu felan semboller..cart curt iste..dar beyinli bu basaklar :) tabii ki istisnalar da vardir elbet ;)
Ben Aries,merhaba dunya..kirmizi mi? fazla gorunce uyuzuma giden bi renk,o yuzden Vodofone kullanmam asla,hatta mnakorum !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder